DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Partizan je imao svoju šansu, Evropa na nogama! (VIDEO)
Panter i Džejms, Foto: Starsport©

AU

DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Partizan je imao svoju šansu, Evropa na nogama! (VIDEO)

Amerikanac na prekretnici karijere

Objavljeno: 10:20h

Poznati su svi učesnici Fajnal-fora Evrolige! Olimpijakos će "udariti" na Real Madrid, dok će se u drugom polufinalu sastati Panatinaikos i Fenerbahče.

Može se reći da je najveći gubitnik ove sezone Monako koji je projektovan za samu završnicu elitnog evropskog takmičenja.

Tim koji predvodi Saša Obradović je poražen od Fenerbahčea u neizvesnoj završnici, a suze i razočarenje rekordera Evrolige Majka Džejmsa govore više od reči.

- Bio je veliki pritisak na njega. Nije lako igrati jer je sva odbrana usmerena na njega. Neke šuteve je možda mogao da pravi bolje, donosi bolje odluke, ali opet, to je bila odlična sezona za njega. On nas je doveo ovde, a mi smo bili na jedan korak od Fajnal-fora. Ako počnete da analizirate, možete pronaći greške, ali morate mu odati veliko poštovanje.

Mnogi smatraju da upravo Džejms zaslužuje MVP nagradu zbog svega što je uradio sa Monakom, a sada se postavlja pitanje da li će potpisati novi ugovor sa klubom iz Kneževine ili je spreman za nove izazove...

Nedavno se pojavila vest da je iskusni as dogovorio novi trogodišnji ugovor vredan 9.000.000 evra, ali za sada ništa nije ozvaničeno.

Nije tajna da je proteklog leta bio velika želja Olimpijakosa i Partizana, međutim, do dogovora nije došlo.

Džejms je veliki prijatelj sa kapitenom crno-belih Kevinom Panterom, pa je stoga uvek bio pristrasan kada se govorilo o Partizanu.

Majk Džejms
Majk Džejmsfoto: Urbanandsport/NurPhoto/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naravno, neizmerno ceni Željka Obradovića, ali očigledno je da je u Monaku pronašao svoje "mesto pod suncem".

- To je moj brat, volim ga. On igra sjajno, tako je već godinama - rekao je Panter, a Majk mu je ovako uzvratio:

- Nema dileme da nisu isti tim sa njim i bez njega. On je njihov najbolji igrač, on je Top 10 u celoj Evroligi. Prosto, sa igračem kakav je Kevin Panter, cela dinamika tima se menja. Ne kažem da je Partizan bez njega loš tim, ali za ono što Partizan kao klub želi i koje ambicije ima, to ne može da ispuni bez Kevina Pantera - rekao je Džejms.

Videćemo da li Džejms ima ambicije da nastavi saradnju sa Monakom ili je spreman za nove izazove...

Bonus video:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.