SRBI SU ODLEPILI KADA SU JE VIDELI DA PEVA NA NAŠEM JEZIKU: Sada će PONOVO ŠOKIRATI, da li je realna ova LEPOTICA?
Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

SVAKA joj ČAST

SRBI SU ODLEPILI KADA SU JE VIDELI DA PEVA NA NAŠEM JEZIKU: Sada će PONOVO ŠOKIRATI, da li je realna ova LEPOTICA?

Na društvenim mrežama je smatraju i jednom od najlepših žena

Objavljeno:

Jermenska grupa "Ladaniva" nastupila je na finalu Evrovizije u Malmeu, i još pre izlaska na binu stekla velike simpatije publike u Srbiji.

Pevačica, Jermenka Žaklin Bagdsarjan i Francuz multiinstrumentalista Luis Tomas oduševili su ovdašnju publiku savršenim izvođenjem narodne pesme "'Ajde Jano".

Ali ovo nije jedina pesma sa našeg podneblja koju ona voli i zna da izvodi. Na Instagramu je pokazala kako sa prijateljima lumpuje uz izvedbu "Čaje šukarije". Pogledajte:

Na društvenim mrežama je smatraju i jednom od najlepših žena. "Ona je najlepša žena u istoriji sveta", pišu tviteraši o jermenskoj predstavnici na Evroviziji, Jaklin koja je sa bendom završila na osmom mestu u finalu.

"Harizmatična je, talentovana i prelepa", "Opasno sam se zaljubio u nju. Predivna je", "Ima toliko energije, a čini se prepametna", "Moja simpatija", "Stvarno je prelepa", samo su neki od komentara na Tviteru o ovoj 27-godišnjakinji.Jaklin je rođena u Jegenadzoru u južnoj Jermeniji 1997.

Na društvenim mrežama je smatraju i jednom od najlepših žena
Na društvenim mrežama je smatraju i jednom od najlepših ženafoto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Belorusije, pre nego što se s majkom preselila u Francusku 2014. Luis je rođen u Lilleu u severnoj Francuskoj u porodici muzičara.

Upoznali su se tokom 2018. i odlučili da osnuju bend 2019. Ladaniva je objavila svoj prvi singl "Vay Aman" 2020. Nakon toga ubrzo je usledio "Kef Chilini". Obe pesme su postale viralne, posebno unutar jermenskih zajednica. Godine 2023. objavili su istoimeni debi album.

Ime grupe je inspirisano brendom terenskog automobila Lada Niva, što simbolizuje avanturistički duh ovog dua, budući da se penje na neotkrivene visine, baš kao i oni u svom bendu. Očevi Jaklin i Luisa posedovali su ovaj automobil dok su živeli u Jermeniji, odnosno Francuskoj, i na osnovu toga su lako došli do imena za bend. Oni stvaraju pesme na osnovu svakodnevnih životnih iskustava, a sad će publika biti u prilici da čuje priču o slobodnoj devojci i razbijanju društvenih stereotipa i nadaju se da će publika zaigrati od srca uz pesmu. Osnovani su 2019. godine, a postali su poznati po pesmi "Vay Aman". Istoimeni debitantski album objavili su 2023. za francusku izdavačku kuću PIAS.

Bonus video:

00:10

Paparaco Jelena Karleuša

(Espreso / Mondo/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.