PEVAČICA JE OSETILA PROMENU NA GRUDIMA, A ONDA JE USLEDILA ŠOK DIJAGNOZA: Evo šta je PRVO URADILA kad je saznala..
Milena Vučić, Foto: prentscreen/RTS

šok

PEVAČICA JE OSETILA PROMENU NA GRUDIMA, A ONDA JE USLEDILA ŠOK DIJAGNOZA: Evo šta je PRVO URADILA kad je saznala..

Otvoreno je govorila o borbi koju je vodila

Objavljeno:

Pevačica Milena Vučić suočila se sa zdravstvenim problemom, otkrivši da je operisana nakon što je otkrila promenu na dojci. Iako ranije nije želela da govori o ovome, sada je odlučila da podeli svoje iskustvo kako bi podstakla svest o važnosti preventivnih pregleda.

O zdravstvenom problemu i svemu što je prošla govorila je prvi put pre godinu dana i apelovala na žene da obrate pažnju na promene koje im telo pokazuje.

Intuicija i podrška porodice

Milena je istakla da je zahvaljujući svojoj intuiciji otišla na pregled i da je brza reakcija bila ključna. Nakon što je primetila promenu, odmah se obratila lekaru i ubrzo završila na onkologiji. Važnu podršku u ovom teškom periodu pružili su joj suprug Nikola Burovac, sestra i majka, čiji je oslonac bio od neprocenjive važnosti.

Agonija i oporavak

Pevačica je otvoreno govorila o svojim emotivnim i fizičkim iskustvima tokom ovog perioda. Iako je priznala da je osetila strah, istakla je da je od lekara dobila neophodne informacije i podršku, što joj je pružilo mir. Nakon intervencije, otišla je na odmor sa suprugom i decom kako bi se opustila i vratila sigurna i spremna za oporavak.

- Nisam bila sigurna da li je to neki mlečni kanal i odmah sam otišla na pregled. Ja sam apsolutno mirna otišla sa tog pregleda, ali morala sam da uradim ultrazvuk koji je i pokazao da ta promena mora da se odstrani. Prvi put sam razgovarala, kao žena sa ženom, sama sa sobom. Uvek olako shvatam sve što ima veze sa mnom. Mislim da sam jaka i da mogu sve da rešim, a onda dođe trenutak kada shvatiš da sve može svakom da se desi. Do tada nisam razmišljala o tome na taj način.

Onda sam rekla sebi da je sve dobro i da je doktor rekao da je benigno, ali uvek postoji onaj crv sumnje koji mi nije dao mir. Samo saznanje da postoji promena me je iznenadilo. Imala sam sreću što sam na osnovu svoje intuicije uradila pregled. Po prirodi nisam plašljiva osoba, ali sam ovog puta prvi put osetila strah.

Najveći mir mi je ulio doktor koji me je pregledao, potom Nikola, sestra i majka. Pripremila sam se, zakazala intervenciju i otišla na odmor sa Nikolom i decom. Taj period mi je bio potreban da se opustim i vratim sigurna i opuštena sa puta - ispričala je pevačica u "RTS Ordinacija" i dodala da je kliniku napustila i da čeka rezultat poslednjeg nalaza.

Poruka o važnosti preventivnih pregleda

Milena je naglasila da je važno da se žene edukuju o preventivi i redovnim pregledima, te da budu odgovorne prema svom zdravlju. Istakla je da iako nije lako suočiti se sa ovakvim situacijama, važno je biti prizeman i nežan prema svom telu. Njeno iskustvo je podsetnik koliko je redovan pregled važan, te je pozvala druge da budu pažljivi i odgovorni prema svom zdravlju. Milena Vučić je hrabro podelila svoje iskustvo sa nadom da će podstaći druge da vode računa o svom zdravlju i da shvate koliko je preventiva ključna u borbi protiv bolesti.

BONUS VIDEO:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.