STRUČNJAK OBJASNIO KAKO DA PUTEM TROUGLA SAZNATE DA LI VAS PARTNER VARA: Uradite ovo i znaćete da li ima LJUBAVNICU
Žena objašnjava prevaru putem trougla, Foto: PRINTSCREEN/TIKTOK/KATEGRAYMMFT

NJEN SAVET

STRUČNJAK OBJASNIO KAKO DA PUTEM TROUGLA SAZNATE DA LI VAS PARTNER VARA: Uradite ovo i znaćete da li ima LJUBAVNICU

Jedan znak može da probudi sumnju da vas partner vara

Objavljeno:

Čak i sitnica koja odstupa od normalnosti u jednom odnosu može da izazove sumnju, tako da pomislite na prevaru. Neku put su sumnje opravdane, a u drugom slučaju znaju da budu i preterane.

Jedna stručnjakinja za veze i odnose nedavno je na svom TikTok profilu podelila video u kojemu objašnjava koji su znakovi na koje treba da obratite pažnju ako već sumnjate da vas partner vara.

Kako prenosi Metro, svoju teoriju objasnila je uz pomoć torugla. Tačka A na trouglu predstavlja osobu koja izbegava probleme, tačka B osobu koju brinu svi problemi u vezi i tačka C -ljubavnik ili ljubavnica.

"U vezi postoji određena povezanost, a kada ta povezanost postane nestabilna ili se na nju doda stres, počinju anksiozne reakcije. Osoba koja izbegava zapravo izbegava ranjivost, odnosno suočavanje s problemima u vezi i obično tada u odnos dodaje treću osobu", rekla je.

Kaže da ta treća osoba ne mora nužno da bude neko sa kim će da vas vara već to može da se reflektuje i na poslovni odnos. S druge strane, kada zabrinuti partneri ne zadovolje svoje potrebe, oni se povuku u sebe što može da dovede do depresije ili anksioznosti.

"Dakle, ako se vaš partner nikako ne želi da se suoči s problemima koje imate u vezi ili braku, i ako krene da vas izbegava, to je po meni najbolji znak upozorenja da se prevara dogodila ili bi mogla da se dogodi", zaključila je.

Pogledajte njeno objašnjenje detaljnije u videu:

@kategraymmft Replying to @cew8393 ps this is very heteronormative so I’m kinda scared of all the Karen MILs but this needs to be said 💜 #toxicmotherinlaw #avoidanthusband ♬ original sound - Kate Gray MMFT

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/Mondo/T.B./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.