OVO JE SUPRUG ALBANKE KOJA JE SKOČILA U REKU SA TROJE DECE: Isplivala njegova MRAČNA PROŠLOST, policija TRAŽI POMOĆ
Muž nestale Albanke, Foto: Printscreen/Društvene mreže

TRAGEDIJA

OVO JE SUPRUG ALBANKE KOJA JE SKOČILA U REKU SA TROJE DECE: Isplivala njegova MRAČNA PROŠLOST, policija TRAŽI POMOĆ

Albanska vojska uključila se u potragu za telima majke i dvoje dece za koje se sumnja da su se udavili u Bojani kod Skadra

Objavljeno:

Policija je u ponedeljak nastavila potragu u Bojani i Drimu, međutim, lokalna hidroelektrana je dan ranije ispustila vodu što je dovelo do zamućenja reke i otežalo potragu. Meštani navode da je moguće da tela majke i dvoje dece zbog teškog terena nikada ne budu pronađena i dodaju da je u prošlosti bilo dosta takvih slučajeva.

Ministar policije Talant Bala zatražio je u ponedeljak od vlasti Crne Gore da započnu potragu na svojoj teritoriji.

Nestala Alma
Nestala Almafoto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje devojčice Ergezam. Policija je saopštila da na telu devojčice nisu primećeni tragovi nasilja. Sudbina njene majke i šestogodišnje sestre i trogodišnjeg brata za sada nije poznata.

Policija je zaplenila bezbednosne kamere lokala i preduzeća u okolini šetališta u Skadru kako bi proverila kretanje žene i njene dece odnosno kako bi utvrdila da li je Alma bila sama.

Muž Alme Arazi
Muž Alme Arazifoto: Printscreen/Društvene mreže

Za sada je poznato da je na dan tragedije Alma popila kafu sa svojom jetrvom, suprugom Eldžisovog brata, na šetalištu na ulazu u Skadar. Nakon što je svaka krenula svojim putem otišla je i bacila se u vodu sa troje dece sa starog mosta na Bojani.

Sumnja se da se Alma odlučila na stravičan potez zbog nasilja koje je njen suprug Erdžis Arazi (31) sistematski sprovodio nad njom i decom. Erdžis je uhapšen u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo supruge i dece. Sestra Alme Arazi izjavila je policiji da je Erdžis sistematski zlostavljao njenu sestru i decu.

Erdžis je inače u petak prijavio da su mu supruga i deca nestali dan ranije.

Albanski mediji navode da je na saznanje za pronalazak tela svoje starije ćerke reagovao hladno i da je na saslušanju negirao nasilje nad decom i ženom. Za suprugu je navodno rekao da je "mentalno bolesna" i da mesecima korsiti lekove za depresiju. Mediji, međutim, navode da nema dokaza za tako nešto s obzirom na to da još nije pronađen nijedan lek ili recept.

Erdžisova porodica navodi da on nikada ne bi naškodio deci.

- Obožavao je decu. Nikada im ne bi naškodio. Radio je ceo dan u mobilnoj telefoniji da ih pošalje u privatnu školu - navodi porodica za Top kanal i tvrdi da je Alma duže vreme uzimala lekove zbog nestabilnog emotivnog stanja.

Televizija News24 nezvanično navodi da je Eldžis nedavno zatražio razvod od supruge zbog vanbračnih veza koje je imao.

Ispostavilo se i da je Erdžis poznat policiji zbog trgovine narkoticima dok ga je majka jednog mladića, koji je ubijen pre tri godine, javno optužila da stoji iza likvidacije njenog sina.

Bonus video:

46:09

CRNA HRONIKA 28.04.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.