HOROR U ROŽAJU: Tukao verenicu jer ne gleda u pod, držao joj NOŽ POD GRLOM I SILOVAO JE!
Nasilje, Foto: Milena Đorđević

monstrum

HOROR U ROŽAJU: Tukao verenicu jer ne gleda u pod, držao joj NOŽ POD GRLOM I SILOVAO JE!

Silovanje i slomljen zub tri nedelje posle venčanja

Objavljeno:

Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv E. Š. (32) iz Rožaja koji se tereti za silovanje bivše supruge, nasilje nad njom i zlostavljanje. U isto vreme, podgorički Viši sud je optuženom Rožajcu odredio meru zabrane napuštanja boravišta. Njemu je ukinut pritvor pošto su saslušani svi svedoci, a sada će odgovarati za nasilje u porodici.

Njegova bivša supruga u izjavi za medije rekla je da strahuje za svoj život, jer joj je optuženi, nakon što ga je ostavila, pretio da će je ubiti. Nasilje u porodici koje je trpela od aprila 2023. do kraja februara ove godine, dok je pokušavala da ostavi, gotovo da je nezabeleženo u analima crnogorskog pravosuđa.

Batine i pre braka

Nesrećna žena je prepričala da je batine dobijala zbog svega. Nasilnik ju je tukao jer "pogrešno sedi", ne gleda u pod kada prolaze ulicom, ako ode na posao bez njegove dozvole. U to vreme bili su verenici.

- U njegovoj kući tukao me je i šamarao. Od udaraca mi je pukla usna. Držao mi je pištolj na glavi, a onda i nož pod grlom. Sve to mogli su da čuju njegovi ukućani. Potom me je zaključao u sobu kako ne bih mogla da ga prijavim, niti da pođem na pregled. U večernjim časovima tražila sam da me odveze kod drugarice, što je i učinio. Međutim, nekoliko puta je zaustavljao automobil i tukao me, čupao za kosu. U kakvom stanju me je dovezao do prijateljice, može ona da posvedoči - ispričala je nesrećna žena tužiocu.

Silovanje i slomljen zub tri nedelje posle venčanja

Ona je, takođe, ispričala i da je svega dvadesetak dana pošto je stupila u šerijatski brak sa E. Š. dobila nezapamćene batine, a suprug joj je tada slomio i zub. Povrede koje se vide na fotografijama dostavljenim tužiocu su zastrašujuće.

Pošto je podnela prijavu protiv supruga, on je najpre saslušan, a potom mu je određen pritvor. Na saslušanju u tužilaštvu E. Š. je negirao krivicu; nije priznao ni da ju je tukao, niti da je protiv njene volje primorao na intimne odnose kad je odlučila da prekine bračnu zajednicu sa njim. Kad je sproveden u Istražni zatvor, njegova rodbina počela je da vređa nesrećnu ženu, što je ona prijavila nadležnima.

Zbog svega što se dešava, ona je crnogorskim medijima rekla da strahuje za svoj i život članova svoje porodice.

Bonus video:

05:09

KO JE SLOBA SNAJPER KOGA JE ŠPANSKA POLICIJA UHAPSILA U MALAGI? Mladen Radulović: Pobegao iz kućnog pritvora, MUČIO SUPARNIKE...

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.