NOVO OGLAŠAVANJE BUDUĆNOSTI PRED PARTIZAN: Da li su Crnogorci PRETERALI?
Detalj sa meča Partizan - Budućnost, Foto: Starsport

NE SMIRUJU SE STRASTI

NOVO OGLAŠAVANJE BUDUĆNOSTI PRED PARTIZAN: Da li su Crnogorci PRETERALI?

Vreme je za revanš

Objavljeno: 14:29h

Dosta bure se podiglo posle prvog polufinalnog meča između Partizana i Budućnosti.

Revanš je na programu u utorak od 18 časova u Podgorici, a pravdu će deliti Slovenci Milan Nedović i Saša Petek, kao i Hrvat Luka Kardum.

Sada se oglasio i sportski direktor podgoričkog tima Gavrilo Pajović, koji tvrdi da odnosi dva klupa nisu narušeni.

- Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva kakva treba da bude. U pitanju je prava sportska atmosfera. Pozivam naše navijača ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi - rekao je sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović za RTCG.

Partizan - Budućnost
Partizan - Budućnostfoto: Starsport©

Kaže da su saopštenja bila isključivo kritika suđenja. - Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovoljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani „Morača“ - dodao je Pajović.

Bonus video:

00:11

grobari, partizan

(Espreso sport/RTCG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.