KO JE GORAN RATKOVIĆ RALE?! Šuškalo se da je bio sa ovim PEVAČICAMA, a sve DETALJE o njemu SIGURNO NISTE ZNALI
Goran Ratković Rale, Foto: NENAD KOSTIĆ

IZNENADIĆETE SE

KO JE GORAN RATKOVIĆ RALE?! Šuškalo se da je bio sa ovim PEVAČICAMA, a sve DETALJE o njemu SIGURNO NISTE ZNALI

Prvo se spekulisalo, a potom je i sama pevačica potvrdila glasine.

Objavljeno: 08:18h

U domaćoj javnosti kao bomba je odjeknula vest o vezi pevačiceAne Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Prvo se spekulisalo, a potom je i sama pevačica potvrdila glasine.

- Baš sam pošla da sredim stan, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja. Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore - napisala je Ana svojevremeno i tako stavila tačku na nagađanja.

Goran Ratković Rale i Ana Nikolić su u vezi
Goran Ratković Rale i Ana Nikolić su u vezifoto: Damir Dervišagić

Javnost je nešto upućenija u pevačicin život, a ko je zapravo Goran Ratković Rale?

Počeo je kao vođa hevi metal grupe "Metro, a danas je kompozitor, aranžer i producente mnogim ličnostima sa naše estrade.

- Rodom sam iz Pojata, tamo sam odrastao, srednju elektrotehničku školu sam završio u Paraćinu. Kad sam odslužio vojsku zaposlio sam se u jednoj firmi za proizvodnju guma. Tamo sam radio tačno 36 dana. Nije meni bilo teško da radim od pola sedam do pola tri, ali kad zamislim da tako treba ceo život... E kad je trebalo da me prime sa stalno ja odem na lekarsku komisiju ja kažem da sam daltonista. I naravno, lekar kaže da mi ne može dati potvrdu za stalno zaposlenje. Kad sam došao u firmi i šef video taj dokument, on mi kaže "ma nema veze, pričao sam sa direktorom, on je rekao da će te primiti da radiš". Auu, ja ne znam šta da kažem na to. On gleda u mene i pita "šta ti je, jel imaš neki problem". Ja ćutim. A on meni "ma jel ti hoćeš da radiš ili nećeš". Rekoh "ma neću". I on me izbaci, kaže "marš napolje" - rekao je za domaće medije.

Ko je Goran Ratković Rale?
Ko je Goran Ratković Rale?foto: Dragana Udovičić

Ipak, Raletov život obeležile su i razne afere i romanse sa našim poznatim damama, a on je ostao upamćen po tome da nikada nije demantovao niti potvrdio bilo kakve odnose sa njima.

Naime, Ana i Rale nedavno su bili glavni akteri skandala kada je odjeknula vest da su se potukli ispred njegovog studija. Nikolićka je navodno tada pretila i njemu, ali i njegovoj bivšoj partnerki, pevačici Olji Bajrami.

Olja je potom tužila Anu

Rale je Olju voleo pre Ane, a njihova veza bila je isto veoma burna. Njihovu romansu pratili su raskidi i skandali, a jedan od njih je nastao kada se pojavila informacija da je Olja sa oženjenim čovekom, ali je ona to demantovala.

Biografija Gorana Ratkovića Raleta
Biografija Gorana Ratkovića Raletafoto: NENAD KOSTIĆ

Da je Ratković slab na pevačice, pokazuje i njegova veza sa Indirom Radić. Kako se tada navodilo, oni su započeli romansu u trenutku kada je Rale bio oženjen, te su i oni više puta raskidali i mirili se.

Inače, jedan od Indirinih saradnika bio je prisutan kada je ona napravila neviđeni skandal Ratkoviću. Nakon žestoke svađe Indira i on su se toliko posvađali da ga je navodno ona ošišala na spavanju kako bi mu se osvetila, pisali su svojevremeno mediji.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.