"FANOVA GOTOVO DA NIJE NI BILO" Duška Vučinić se oglasila iz Švedske, BEZ DLAKE NA JEZIKU otkrila sve o EVROVIZIJI
Duška Vučinić i Teya Dora, Foto: Printskrin/RTS

evo šta je poručila

"FANOVA GOTOVO DA NIJE NI BILO" Duška Vučinić se oglasila iz Švedske, BEZ DLAKE NA JEZIKU otkrila sve o EVROVIZIJI

Nije baš sve sjajno!

Objavljeno:

Teya Dora je odlično raspoložena uoči glavnih proba i prvog polufinala "Evrovizije" u kom će se ona boriti za mesto u finalu najvećeg muzičkog festivala u Evropi.

Duška Vučinić i Teya Dora su se uključile u program jučerašnjeg "Dnevnika 2". Iako je naša predstavnica na pomenutom festivalu optimistična, Duška je otkrila da na ovogodišnjoj "Evroviziji" ne vlada takva euforija kakva je bila na prethodnim.

– Mi jesmo dobro raspoloženi i mi jesmo spremni za sutrašnje probe, i za utorak svakako, ali čini se da ovogodišnja "Evrovizija" nije u onom maniru na koji smo navikli - rekla je ona i dodala:

Duška Vučinić i Teya Dora se javile iz Švedske
Duška Vučinić i Teya Dora se javile iz Švedskefoto: Printskrin/RTS

- Tako je skromno izgledalo i ovo otvaranje. Više pažnje je usmereno na bezbednost. Tirkizni tepih je brojao mnogo manje novinara, a fanova gotovo da nije ni bilo - otkrila je Duška Vučinić da u Malmeu ne vlada toliko interesovanje za "Evrovizijom" kao što je to bilo prethodnim.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.